Vereniging Flevoparkbad

Meer mensen laten genieten van het beste buitenbad van Amsterdam

Functieprofiel voorzitter Vereniging Flevoparkbad

Per april 2018 wordt een nieuwe voorzitter gezocht. Belangstelling? Stuur een mailtje aan verenigingflevoparkbad@gmail.com.

Als voorzitter zit je de vergaderingen van het bestuur en de Algemene Ledenvergadering (ALV) voor.

Je vindt ’t leuk om onderdeel te zijn van ons burgerinitiatief en gelooft in de kracht van mensen om met elkaar invloed uit te oefenen op overheid en politiek en in het vermogen van een zelforganisatie om buurt, stad en samenleving beter te maken.

Als voorzitter vind je het ook leuk om het belang van de Vereniging, haar leden en haar visie op de toekomst van het Flevoparkbad te verdedigen en contacten op te bouwen en te onderhouden met personen, instellingen en organisaties die daarvoor van belang zijn.

Je neemt het voortouw bij de ontwikkeling en realisatie van de visie op de toekomst van Vereniging en Flevoparkbad als belangrijke en onderscheidende recreatieve en sportieve publieksvoorziening in Amsterdam in relatie tot de omgeving, waaronder de aanliggende buurten, het Flevopark, de aangrenzend water- en natuurgebieden.

Je hebt bij voorkeur voortrekkerservaring in de wereld van zwembaden, sport, politiek, recreatie en/of verenigingsleven.

Het werk van de voorzitter vindt plaats in nauwe afstemming met de overige bestuursleden en de actieve vrijwilligerskern van de Vereniging.

 

Advertenties