Vereniging Flevoparkbad

Meer mensen laten genieten van het beste buitenbad van Amsterdam

Over de Vereniging

De Vereniging Flevoparkbad is opgericht door een groep liefhebbers van dit prachtig gelegen openluchtzwembad in Amsterdam Oost.

Ons doel is om veel meer mensen te laten genieten van het Flevoparkbad. We willen daarvoor het zwem- en evenementenaanbod verbreden. En zorgen voor grotere bekendheid van het zwembad en de dingen die er gebeuren. Uiteraard in samenwerking met de gemeente Amsterdam, de Vrienden van het Flevoparkbad en de andere gebruikers van het bad. En we oefenen invloed uit op de plannen die de gemeente ontwikkelt voor de toekomst van het bad.

De activiteiten gingen begin 2014 van start. In dat jaar sloten al meer dan 500 leden zich bij ons aan. In 2015 zijn we gegroeid tot meer dan 1000 leden, in 2016 tot ruim 1350. Hoe meer mensen lid worden of ons steunen als begunstiger, des te groter is de kans dat we ons doel bereiken.

Vroeg- en Laatzwemmen

Met een groeiende groep speciaal opgeleide vrijwilligers maken we mogelijk dat er op werkdagen buiten de reguliere openingstijden gezwommen kan worden door mensen die overdag geen tijd hebben:

  • Maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend: 06:30 – 09:30 uur
  • Maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond:  18:30 – 20:00 uur
Vrijwilligers aan de kassa

Vrijwilligers helpen aan de kassa

Lidmaatschap

Als je lid wordt, maak je kenbaar dat je het zwembad een warm hart toedraagt. En dat je graag wilt dat het open blijft. Bovendien profiteer je van de activiteiten van de vereniging. Te beginnen met het Vroeg- en Laatzwemmen.

Lidmaatschap kost € 10,00  per jaar.  Als je lid bent, kun  je voor € 81,40 een seizoenskaart 2017 speciaal voor leden van de Vereniging Flevoparkbad kopen. Net zo duur als de gewone versie van de gemeente. Maar een deel van de opbrengst gaat naar de Vereniging. Zo steun je ons dus extra. En kun je tijdens de verenigingsuren Vroeg en Laat komen zwemmen. Zonder lidmaatschap is dat niet mogelijk.

Je kunt je meteen online inschrijven als lid.

Actief lid / vrijwilliger

Wil je je actief inzetten voor de vereniging? Toezicht houden aan het bad? Tijdens de verenigingsuren aan de kassa zitten? Activiteiten organiseren? Als je daar minstens een aantal uren per zwemseizoen aan besteedt, dan staat daar in ieder geval een 12-badenkaart tegenover en in sommige gevallen zelfs een seizoenskaart.

Vrijwilligers houden toezicht

Vrijwilligers houden toezicht bij bad

Begunstiger

Als begunstiger steun je onze vereniging financieel bij het bereiken van haar doelstelling. Minimaal met €10 per jaar, maar als je meer kunt missen, is dat zeer welkom. Je kunt je online inschrijven als begunstiger.

Bestuur

De bestuursleden wonen allen in Amsterdam-Oost. En natuurlijk hebben ze professioneel of als liefhebberij iets met zwemmen in de buitenlucht.

  • Erik Lambooy (voorzitter)
  • Ursula Tibon (secretaris)
  • Rob Verheijde (penningmeester)
  • Addy de Meester (algemeen bestuurslid)
  • Aafke Jochems (algemeen bestuurslid PR & externe communicatie)

Contact

Secretariaat Vereniging Flevoparkbad
C. van Eesterenlaan 80
1019 JL Amsterdam

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam.

Bankrekening IBAN NL 30 INGB 000 636 0352
t.n.v. Vereniging Flevoparkbad, Amsterdam

Heb je belangstelling om als vrijwilliger mee te werken, heb je vragen, opmerkingen, suggesties, stuur ons een bericht. 

Advertenties