Over de Vereniging

De Vereniging Flevoparkbad is opgericht door een groep liefhebbers van dit prachtig gelegen openluchtzwembad in Amsterdam Oost. Ons doel is om veel meer mensen te laten genieten van het Flevoparkbad. We willen daarvoor het zwem- en evenementenaanbod verbreden. En zorgen voor grotere bekendheid van het zwembad en de dingen die er gebeuren. Uiteraard in samenwerking met de gemeente Amsterdam. En we oefenen invloed uit op de plannen die de gemeente ontwikkelt voor de toekomst van het bad.

Vroeg- en Laatzwemmen

Met een groeiende groep speciaal opgeleide vrijwilligers maken we mogelijk dat er op werkdagen buiten de reguliere openingstijden gezwommen kan worden door mensen die overdag geen tijd hebben:

  • Maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend: 06:30 – 09:30 uur
  • Maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond:  18:30 – 20:00 uur

Voor het vroeg en laat zwemmen moet je reserveren . Dat kan als lid van de vereniging via de banster website van de vereniging. (https://flevoparkbad.banster.nl/) Alle leden hebben per email instructies ontvangen over deze wijze van reserveren 

Lidmaatschap

Vrijwilliger helpt aan de kassa

Als je lid wordt, maak je kenbaar dat je het zwembad een warm hart toedraagt. En dat je graag wilt dat het open blijft. Bovendien profiteer je van de activiteiten van de vereniging. Te beginnen met het Vroeg- en Laatzwemmen. Lidmaatschap kost € 10,00  per jaar.

Als je lid bent, kun je dus tijdens de verenigingsuren Vroeg en Laat komen zwemmen. Zonder lidmaatschap is dat niet mogelijk. Toegang is met je seizoenkaart 2020 of met een knipje uit je (papieren gelamineerde) 12-badenkaart. Geen losse kaartjes.

Je kunt je meteen online inschrijven als lid.

Actief lid / vrijwilliger

Wil je je actief inzetten voor de vereniging? Toezicht houden aan het bad? Tijdens de verenigingsuren aan de kassa zitten? Activiteiten organiseren? Als je daar minstens een aantal uren per zwemseizoen aan besteedt, dan staat daar in ieder geval een seizoenkaart ad €25 of een gratis 12-badenkaart tegenover.

Begunstiger

Als begunstiger steun je onze vereniging financieel bij het bereiken van haar doelstelling. Minimaal met €10 per jaar, maar als je meer kunt missen, is dat zeer welkom. Je kunt je online inschrijven als begunstiger.

Bestuur

De bestuursleden wonen allen in Amsterdam-Oost. En natuurlijk hebben ze professioneel of als liefhebberij iets met zwemmen in de buitenlucht.

  • Sylvia Bakker-Kempen (voorzitter)
  • Dianne Houwer (penningmeester)
  • Henk Hermsen (secretaris)
  • Betty Vinken (algemeen/contactpersoon vrijwilligers)
  • Teun Huijg (algemeen, CTF)
  • Wim van Haendel (algemeen/CTF)

Contact

Secretariaat Vereniging Flevoparkbad
Bogortuin 40
1019 PG AMSTERDAM

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam.

Bankrekening IBAN NL 30 INGB 000 636 0352
t.n.v. Vereniging Flevoparkbad, AMSTERDAM

Heb je belangstelling om als vrijwilliger mee te werken, heb je vragen, opmerkingen, suggesties, stuur ons een bericht.