Vereniging Flevoparkbad

Meer mensen laten genieten van het beste buitenbad van Amsterdam


Wat je moet weten over toegang Vroeg- en Laatzwemmen met 12-badenkaart en seizoenkaart

Dit seizoen zijn wij, net als het badpersoneel van de gemeente, enigszins overvallen door de last minute introductie van een elektronische toegangspas. Op deze toegangspas, zie foto, worden sinds de opening van het Flevoparkbad gegevens en kaartsoort geladen. Aan de buitenkant zijn de pasjes identiek en alleen door scannen kom je erachter of het bijvoorbeeld een 12-badenkaart of seizoenkaart is. De vrijwilligers aan de kassa tijdens onze verenigingsuren* hebben geen toegang tot de scanpapparatuur en kunnen deze pasjes dus niet scannen en ook niet uitgeven. Daardoor hebben ze geen enkele informatie. Terwijl zij natuurlijk wel willen weten of het een seizoenkaart is, en in het geval van een 12-badenkaart, hoeveel ‘knipjes’ er nog op zitten. In overleg met het badpersoneel zijn we tot deze tussenoplossing gekomen voor dit buitenbadseizoen.

Lees verder

Advertenties


De week beginnen met taiji

Lekker de week beginnen met taiji onder leiding van Angelina Teters, perfect om op de zonneweide te beoefenen. Taiji vindt plaats op maandagavond van 18.45 tot 19.30 uur. Alleen bij slecht weer, zoals regen, gaat het niet door. Kosten €2,50 pp per keer voor leden met seizoenkaart; €2,50 pp per keer plus knip uit je 12-badenkaart voor leden zonder seizoenkaart. Graag gepast betalen! Meer weten over taiji en Angelina?

Lees verder


Ook in 2018 yoga op de zonneweide

Ook in 2018 gaan we door met yogaklassen van Thrive Yoga op de zonneweide, en wel vanaf vrijdagochtend 1 juni! Verschillende docenten van deze yogaschool van Amsterdam Oost, geven twee keer per week gevarieerde flow yogalessen (bij slecht weer gaat het niet door). De lessen zijn vanaf juni op vrijdagochtend van 08.00-09.00 uur en op maandagavond van 18.30-19.30 uur. Met deze buitenactiviteit en activiteiten als taiji en Swim4Fit heb je nog meer voordeel van je lidmaatschap van de Vereniging Flevoparkbad! Toegang met je seizoenkaart of knipje uit je 12-badenkaart, plus €2,50 pp per keer. En je moet lid van onze vereniging zijn. Meer weten over niveau en wat je moet meenemen naar de yogales?

Lees verder


Vanaf half mei weer Swim4Fit

Sinds half mei kun je weer meedoen met Swim4Fit, drie kwartier banen zwemmen met een twist voor leden. Onder begeleiding van lid Aart Jan Hoolsema kom je snel in vorm. Tijdens deze verfrissende workout komen alle spieren aan bod en verbeter je je zwemtechniek. Train mee wanneer je wilt, op maandagavond van 18.45 tot 19.30 uur en/of donderdagochtend van 8.45 tot 9.30 uur. Swim4Fit bestaat uit twee blokken: van half mei tot half juni en van half juli tot eind augustus. Lees verder


Dit is onze nieuwe voorzitter: Sylvia Bakker-Kempen

Tijdens onze Algemene Ledenvergadering half april hebben de leden onze nieuwe voorzitter gekozen: Sylvia Bakker-Kempen. Sylvia was de laatste jaren bestuurslid van de stichting die zwembad De Breek in Landsmeer exploiteert, een zwembad dat geheel gerund wordt door vrijwilligers. Toen ze onlangs naar Amsterdam-Oost verhuisde, vroeg onze vorige voorzitter Erik Lambooy of zij hem na ruim vier jaar wilde opvolgen. Sylvia heeft veel expertise én is van kinds af aan al in water te vinden. Benieuwd naar haar verhaal?
Lees verder


Doe mee aan de Amsterdam Zwemloop op 16 mei

De sportieve Amsterdam Zwemloop/Flevoparkbadloop vindt dit seizoen voor de tweede keer plaats in het Flevoparkbad. Een wedstrijd waarbij zwemmen (minimaal 500 m) én lopen (minimaal 5 km) gecombineerd worden: amsterdamzwemloop.nl. Alleen 5 of 10 km lopen kan ook. Onze vrijwilligers helpen de organisatoren Swimfantastic en Loopwijzer woensdagavond 16 mei om er een succes van te maken. Wil jij meedoen aan de Amsterdam Zwemloop en ben je lid? Je krijgt maar liefst 25% ledenkorting. We zoeken ook vrijwilligers die mee willen helpen op de middag van de opbouw/avond van de wedstrijd.

Lees verder


Het allerleukste vrijwilligerswerk, iets voor jou?

Op zaterdag 28 april gaat het Flevoparkbad weer open! Voor het vijfde seizoen op rij gaan onze vrijwilligers er weer voor zorgen dat je het hele seizoen 2018 kunt Vroeg- en Laatzwemmen, dat wil zeggen ’s ochtends en ’s avonds baantjes trekken in het 50-meterbad. Hoewel de meeste vrijwilligers er ook dit seizoen mee doorgaan – het is eigenlijk het allerleukste vrijwilligerswerk – hebben we echt nog nieuwe vrijwilligers nodig die het rooster compleet maken. Vrijwilligers die binnen een gemotiveerd en gezellig team de kassa bemensen of toezicht houden op het bad. Je wordt goed ingewerkt en dit vrijwilligerswerk kost je maar 1,5 uur per week. Makkelijk te combineren met werk en andere bezigheden. Iets voor jou?
Lees verder