Ons Flevoparkbad gaat open!

Beste zwemmers!

Ons Flevoparkbad gaat open! De gemeente heeft ons laten weten dat ze de komende week willen beginnen met banenzwemmen van 7 tot 10 uur in de ochtend. Dat is natuurlijk heel mooi nieuws! De exacte datum kon de gemeente nog niet aan ons doorgeven, dus houd de website van de gemeente in de gaten: https://www.amsterdam.nl/sport/corona-en-sport/zwembaden-weer-open/

Wij werden een beetje overvallen door dit bericht omdat we met de vrijwilligers-coördinatoren druk bezig waren om het seizoen voor de vereniging op te starten. Het banenzwemmen wordt in ieder geval voorlopig dus gefaciliteerd door de gemeente. De komende periode gaat het bestuur met de gemeente overleggen hoe we de komende tijd met elkaar gaan samenwerken. Belangrijke onderwerpen zijn bijvoorbeeld openingstijden, inzet van vrijwilligers en kosten van een seizoenkaart.

Dit zwemseizoen gaat hoe dan ook anders worden dan voorgaande jaren. Blijven hangen bij het zwembad na het zwemmen om bij te praten en koffie te drinken of even in de zon te liggen kan nu niet meer. De kiosk is gesloten. Er zullen geen activiteiten op het terrein georganiseerd worden: geen yoga, geen zwemloop, geen ontbijtzwemmen e.d.. We zullen er ook aan moeten wennen dat we vooraf moeten reserveren en niet meer spontaan naar het zwembad kunnen gaan om baantjes te zwemmen. Dat vinden we echt heel erg jammer! 

In ieder geval heel veel zwemplezier toegewenst al is het dan (nog) niet onder de vlag van onze vereniging.

We houden jullie op de hoogte!

Hartelijke groet,

Wim, Teun, Sylvia, Katinke, Dianne, Betty

Reacties zijn gesloten.