Vroeg- en Laatzwemmen dreigt in het water te vallen!

Wil je graag iets voor de Vereniging Flevoparkbad betekenen? Ga je makkelijk met mensen om en vind je het leuk om veel sportieve en enthousiaste zwemmers te leren kennen: join the club!

Want: We zijn nog steeds op zoek naar een coördinator badrand

Mede dankzij jou kunnen de ruim 2000 leden van de Vereniging Flevoparkbad straks weer vroeg- en laatzwemmen.

Wat jij doet?
Als coördinator stuur je de vrijwilligers aan de badrand aan: aan het begin van het seizoen instrueer je de vrijwilligers over hun taak. Je neemt regelmatig een kijkje aan de badrand, overlegt met de vrijwilligers, houdt in de gaten of alles goed verloopt, of het toezicht voldoende is. Er is een prima roosterprogramma, waar de vrijwilligers zichzelf kunnen inroosteren. Daar heb je dus nauwelijks omkijken naar.

Veel werk?
Valt reuze mee. Je bent vooral een onmisbare schakel. In het begin ben je misschien wat meer tijd kwijt, maar gemiddeld kost deze taak je tijdens het seizoen (mei t/m augustus) ongeveer 3 uur per week . Buiten het seizoen is dat veel minder.

De begeleiding
Vanzelfsprekend word je niet zomaar in het diepe gegooid, maar word je goed ingewerkt en krijg je ondersteuning van de kassa-coördinator, met wie je nauw gaat samenwerken. Als je al beschikt over een diploma Zwemmend Redden voor Zwembaden is dat fijn. Zo niet, dan mag je op kosten van de vereniging een cursus hiervoor doen, dit omdat het belangrijk is dat de badrand-coördinator weet wat zwemmend redden inhoudt.

Meer informatie of je direct aanmelden kan bij​:
●  Helga Peters, aftredend coördinator badrand: ​vrijwilligersvfb@gmail.com
●  Katinke Sneep, secretaris bestuur: ​verenigingflevoparkbad@gmail.com/06-18697517 

Reacties zijn gesloten.