Vereniging Flevoparkbad

Meer mensen laten genieten van het beste buitenbad van Amsterdam

Voortbestaan Flevoparkbad 31 oktober ter discussie bij gemeenteraad Amsterdam

Inspreken in de Comissiezaal van de Stopera

Op woensdagavond 31 oktober 2018 zullen de vorm, de locatie en de omgeving van het huidige Flevoparkbad onderwerp zijn van een Commissievergadering van de gemeenteraad in de Stopera. De gemeente heeft onlangs haar voorgenomen plannen gepubliceerd die het voortbestaan van het Flevoparkbad in zijn huidige vorm bedreigen.
Er wordt gedacht aan verkleinen van het bad, en/of het buitenbad combineren met een binnenbad en/of de omgeving gebruiken voor bouw van een tram remise.

Dit heeft grote gevolgen voor de gemiddeld 1000-4000 zwemmers per dag in de warme zomermaanden, voor de buurt en voor alle liefhebbers van buiten banenzwemmen in het 50-meterbad.

Wij willen als Vereniging Flevoparkbad onze stem laten horen. Daarom roepen we jullie allen op om aanstaande woensdag 31 oktober bij de vergadering van de Commissie Jeugd, Sport en Zorg aanwezig te zijn.

Een aantal leden zal op persoonlijke titel inspreken tijdens de bijeenkomst. Wil jij ook op deze manier een proactieve bijdrage leveren voor deze vergadering, dan kun je je aanmelden via de gemeentelijke website. Klik hier als je op persoonlijke titel wilt inspreken

Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met vertegenwoordigers van de partijen die in de commissie zitting hebben, bijvoorbeeld die van je eigen partij.

Kom dus op woensdagavond 31 oktober naar de Stopera! De raadsvergadering is van 19:30-22:30 uur. De toekomst zwembaden staat als agendapunt 14 en zal waarschijnlijk pas na 20:30 worden behandeld. Het inspreken is eerder. Klik hier om locatie en volledige raadsagenda te bekijken.

De Vrienden van het Flevoparkbad zijn een petitie gestart. De petitie keert zich tegen aanpassing van het bad en tegen een mogelijke combinatie met een binnenbad. Als je het daarmee eens bent, klik dan hier om de petitie te tekenen.

 

Advertenties

Reacties zijn gesloten.