Vereniging Flevoparkbad

Meer mensen laten genieten van het beste buitenbad van Amsterdam

Klankbad: van klank naar stilte

Wil je jezelf verwennen en inspireren met klank door middel van verschillende intuïtieve instrumenten van inheemse volkeren uit alle uithoeken van de wereld? Dan ben je als lid van harte welkom op woensdagavond 18 juli. Vrijwilligers Morgan en Josta nemen je tijdens het klankbad mee op een reis vanuit klank naar stilte. Met hen ontdek je klank, kleur, nieuwe ritmes, dimensies en inzichten. Ze vullen dit klankbad met behulp van ​​diverse klankschalen, trommels, tingsha’s, ocean drums, hun stemmen en krachtige gongs. Meer weten over dit wel heel bijzondere klankbad?

Een klankbad ervaart ieder op een andere manier. De resonantie van de instrumenten kan resulteren in verschillende golven van verscherpt bewustzijn, vredigheid en ontspanning van lichaam en geest. Morgan en Josta ervaren dit zelf als voedend en helend. In de stilte wordt alle vorm en schepping ontsluierd om zo hun waarheid in het gewaar zijn te ervaren. Voor een zo comfortabel mogelijke reis raden zij je aan om een (yoga)matje, deken en/of kussen mee te nemen, alsmede een flesje water en wat fruit voor na afloop.

Dit klankbad vindt plaats op de zonneweide op woensdagavond 18 juli om 19 uur en duurt tot 19.45 uur. Het is uitsluitend toegankelijk voor leden van de Vereniging Flevoparkbad met je seizoenkaart of knipje uit je 12-badenkaart, en er wordt een donatie van € 2,50 per persoon gevraagd die na afloop voldaan kan worden. Hou er wel rekening mee dat bij slecht weer (kou, regen en/of wind) het klankbad afgelast wordt. Bij genoeg animo is het mogelijk om het klankbad vaker te herhalen dit seizoen!

Advertenties

Reacties zijn gesloten.