Vereniging Flevoparkbad

Meer mensen laten genieten van het beste buitenbad van Amsterdam

Klankbad: van klank naar stilte

Wil je jezelf verwennen en inspireren met klank door middel van verschillende intuïtieve instrumenten van inheemse volkeren uit alle uithoeken van de wereld? Dan ben je als lid van harte welkom op donderdagavond 30 augustus. Vrijwilligers Morgan en Josta nemen je voor de tweede keer dit seizoen mee op een reis vanuit klank naar stilte. Met hen ontdek je klank, kleur, nieuwe ritmes, dimensies en inzichten. Ze vullen dit klankbad met behulp van ​​diverse klankschalen, trommels, tingsha’s, ocean drums, hun stemmen en krachtige gongs. Meer weten over dit wel heel bijzondere klankbad?

Een klankbad ervaart ieder op een andere manier. De resonantie van de instrumenten kan resulteren in verschillende golven van verscherpt bewustzijn, vredigheid en ontspanning van lichaam en geest. Morgan en Josta ervaren dit zelf als voedend en helend.

Dit klankbad vindt plaats op de zonneweide op donderdagavond 30 augustus om 19 uur en duurt tot 19.45 uur. Het is uitsluitend toegankelijk voor leden van de Vereniging Flevoparkbad met je seizoenkaart of knipje uit je 12-badenkaart, en er wordt een donatie van minstens € 5 per persoon gevraagd die na afloop voldaan kan worden. Voor een zo comfortabel mogelijke reis raden zij je aan om een (yoga)matje, deken en/of kussen mee te nemen, alsmede een flesje water en wat fruit voor na afloop. Hou er wel rekening mee dat bij slecht weer (kou, regen en/of wind) het klankbad afgelast wordt. Trouwens ook als het bad die dag langer openblijft vanwege extreeem mooi weer, waardoor Laatzwemmen en onze activiteiten komen te vervallen.

Reacties zijn gesloten.