Vereniging Flevoparkbad

Meer mensen laten genieten van het beste buitenbad van Amsterdam

Wat je moet weten over toegang Vroeg- en Laatzwemmen met 12-badenkaart en seizoenkaart

toegangspas

Dit seizoen zijn wij, net als het badpersoneel van de gemeente, enigszins overvallen door de last minute introductie van een elektronische toegangspas. Op deze toegangspas, zie foto, worden sinds de opening van het Flevoparkbad gegevens en kaartsoort geladen. Aan de buitenkant zijn de pasjes identiek en alleen door scannen kom je erachter of het bijvoorbeeld een 12-badenkaart of seizoenkaart is. De vrijwilligers aan de kassa tijdens onze verenigingsuren* hebben geen toegang tot de scanpapparatuur en kunnen deze pasjes dus niet scannen en ook niet uitgeven. Daardoor hebben ze geen enkele informatie. Terwijl zij natuurlijk wel willen weten of het een seizoenkaart is, en in het geval van een 12-badenkaart, hoeveel ‘knipjes’ er nog op zitten. In overleg met het badpersoneel zijn we tot deze tussenoplossing gekomen voor dit buitenbadseizoen.

Hieronder leggen we uit wat het betekent in verschillende situaties.

Je hebt een papieren gelamineerde seizoenkaart in de voorverkoop bij ons gekocht
Niks aan de hand, hiermee kun je onbeperkt zwemmen tijdens reguliere uren en verenigingsuren*, want het is een gelamineerde kaart met jouw pasfoto erop en een rood stickertje als bewijs dat je lid bent. Je hoeft hem alleen maar bij de kassa te laten zien.

Je hebt geen seizoenkaart in de voorverkoop gekocht, maar wil alsnog een seizoenkaart
De seizoenkaart kun je alleen nog kopen tijdens reguliere uren overdag. We hebben afgesproken met het badpersoneel dat zij een speciaal stickertje op de elektronische seizoenkaart doen, zodat wij weten dat het inderdaad een seizoenkaart is. Ben je lid, dan kom je met die splinternieuwe seizoenkaart naar onze kassa tijdens de verenigingsuren* en na lidmaatschapscontrole krijg je ons rode stickertje erbij. Neem die eerste keer wel betaalbewijs van je lidmaatschap en ID mee!

Je hebt een papieren gelamineerde 12-badenkaart
Als er nog ‘baden’ op staan plus het stickertje dat je lid bent, kun je tijdens verenigingsuren én reguliere uren ermee komen zwemmen. Elke keer kost het je een knipje. Als je kaart op is, raden we je met klem aan tijdens verenigingsuren weer een papieren gelamineerde 12-badenkaart te kopen. Zit er ook meteen een verenigingsstickertje op. Want koop je de nieuwe 12-badenkaart overdag bij de kassa, dan kun je alleen een elektronische 12-badenkaart krijgen en die kun je niet gebruiken voor het Vroeg- en Laatzwemmen.

Je hebt een elektronische 12-badenkaart
Omdat wij deze elektronische 12-badenkaart niet kunnen scannen, kunnen wij deze niet verwerken. Daardoor accepteren wij deze elektronische 12-badenkaart helaas niet tijdens verenigingsuren. We raden je echt aan om bij ons een papieren gelamineerde 12-badenkaart te kopen.

Einde seizoen en nog baden over op papieren gelamineerde 12-badenkaart?
Aan het einde van het seizoen kun je met je papieren gelamineerde 12-badenkaart naar de kassa overdag om de overgebleven baden op een elektronische toegangspas te zetten. Want in de winter gaan we samen met de gemeente op zoek naar een eenvoudigere en structurele oplossing.

Wij zien in dat dit niet ideaal is, maar we hopen dat je begrip hebt voor deze tussenoplossing.

*Verenigingsuren = Vroeg- en Laatzwemmen, maandag t/m vrijdag 6.30-9.30 uur en maandag t/m donderdag 18.30-20.00 uur (uitgezonderd feestdagen en evenementen).

Advertenties

Reacties zijn gesloten.