Vereniging Flevoparkbad

Meer mensen laten genieten van het beste buitenbad van Amsterdam

Vroegzwemmen ook in de winter!

Ja, we blijven Vroegzwemmen tot aan volgend buitenbadseizoen! Want je kunt 1 keer per maand, en wel op de eerste vrijdag van de maand (in januari de tweede), komen Winter Vroegzwemmen in het Sportfondsenbad Oost, tussen 7.15-8.15 uur. Met dank aan onze vrijwilligers die het mogelijk maken door bij de kassa en aan de badrand te staan. Zo heb je ook in de winter profijt van je lidmaatschap van de Vereniging Flevoparkbad. Benieuwd naar precieze data, tijdstip en locatie?

Data: vrijdag 12 januari, 2 februari, 2 maart.

Tijdstip: 7.15 tot 8.15 uur (vanaf 07.10 uur kun je naar binnen om aan de verenigingskassa te betalen en te laten checken of je lid bent).

Voor wie: alleen leden van de Vereniging Flevoparkbad, dus geen introducés. Heb je je seizoenskaart 2017 met ons stickertje erop nog, neem die dan mee, dan weten we meteen dat je lid bent.

Toegang: €4 pp, cash (graag gepast!) of met pinpas te betalen.

Locatie: Sportfondsenbad Amsterdam-Oost in Oostpoort.

Let op: je kunt niet met een meerbadenkaart of andere kaart van het Sportfondsenbad Oost naar binnen, want de toegangsprijs gaat naar de vereniging om de badhuur te kunnen betalen. Denk ook aan muntje van €0,20 (of 2 x €0,10) voor het kluisje waarin je kleding moet.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.