Vereniging Flevoparkbad

Meer mensen laten genieten van het beste buitenbad van Amsterdam

Amsterdam Zwemloop 3 mei in Flevoparkbad

Primeur! Meteen aan het begin van het seizoen vindt er al een nieuw én sportief evenement plaats in het Flevoparkbad: de Amsterdam Zwemloop. Een wedstrijd waarbij zwemmen (minimaal 500 m) én lopen (minimaal 5 km) gecombineerd worden: amsterdamzwemloop.nl. Op woensdagavond 3 mei helpen onze vrijwilligers de organisatoren Swimfantastic en Loopwijzer om er een succes van te maken. Ben jij lid van de Vereniging Flevoparkbad? Dan krijg je maar liefst 25% korting op het inschrijfgeld van de Amsterdam Zwemloop! Meer weten?

Er zijn vier opties: 500 meter zwemmen (10 baantjes) gecombineerd met 5 km hardlopen of 1000 meter (20 baantjes) zwemmen en dan 10 km hardlopen. Een vrijwilliger telt jouw banen. Je kunt er trouwens ook voor kiezen om alleen 5 of 10 km hard te lopen, de zogenaamde Flevoparkbadloop. De start en finish zijn in het Flevoparkbad. Meer informatie over inschrijfgeld, parcours, aanvangstijd etc vind je allemaal op amsterdamzwemloop.nl.

In onze nieuwsbrief die jij als lid hebt gekregen, vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij je inschrijving voor de Amsterdam Zwemloop. Want alleen leden krijgen korting. Nog meer mooie voordelen van je lidmaatschap! Mocht je die avond als vrijwilliger willen helpen, zoals deelnemers registreren en banen tellen, geef je op via info@verenigingflevoparkbad.nl. Als je daadwerkelijk 3 mei helpt, dan krijg je als dank 10% korting op een borstcrawlcursus van Swimfantastic in het Flevoparkbad aankomend seizoen. Het aanbod geldt voor de cursussen die in juni starten op maandagavond/dinsdagavond of vrijdagochtend.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.