Vereniging Flevoparkbad

Meer mensen laten genieten van het beste buitenbad van Amsterdam

Eerste Flevo Film Festival dit weekend

FlevoFilmFestival 14 en 15 augustus

Dit weekend is het zo ver: Het eerste Flevo Film Festival! We hebben er ontzettend veel zin in en en hopen jullie vrijdag- en/of zaterdagavond allemaal te mogen begroeten in het Flevoparkbad. Kaartjes zijn gratis voor leden van de Vereniging Flevoparkbad, €2,50 voor stadpashouders en €5 euro voor alle andere bezoekers. Je kunt ze nu online bestellen om zeker te zijn van een plek. Of je kunt ze vrijdagavond en zaterdagavond aan de kassa van het bad kopen.  

Nog enkele tips:

  • De deuren gaan om 19:00 uur open. Naast zwemmen kun je vanaf dat moment ook heerlijk eten en drinken bij alle lokale eettentjes die aanwezig zijn (tot het einde, dus ook tijdens de filmvertoning!).
  • Zwemmen mag (vanwege de veiligheid) tot 21:00 uur, dus kom vroeg en neem je zwembroek mee als je een verfrissende avondplons wil maken.
  • Het filmprogramma begint om 21:15 uur, net na zonsondergang. De weersverwachting voor beide dagen is vrij goed, maar neem voor de zekerheid wat warme kledij mee.
  • We hebben geen stoeltjes, dus neem je eigen kruk, klapstoel of handoek mee. Staan mag uiteraard ook.
  • Breng voldoende geld mee, want er is geen pinautomaat op het terrein. De dichtsbijzijnde pinautomaat bevindt zich op de kruising van de Molukkenstraat en de Insulindeweg.

Tot vrijdag en/of zaterdag!

Meer info elders op deze site of op www.facebook.com/events/685281738269863/ (Caribische avond) en www.facebook.com/events/937812326286186/ (Arabische avond)

Advertenties

Reacties zijn gesloten.