Krijgen wij 4 juni de Penning Sportraad Amsterdam 2015?

VFPB Vrijwilligers

De inzet van vrijwilligers tijdens Vroeg- en Laatzwemmen wordt geroemd.

De Vrienden van het Flevoparkbad zijn zo enthousiast over het Vroeg- en Laatzwemmen en andere activiteiten van onze vereniging om het bad meer te laten bruisen, dat ze ons aangemeld hebben voor de Penning Sportraad Amsterdam 2015. Een succesvolle aanmelding, want samen met vier andere is de Vereniging Flevoparkbad genomineerd. Donderdag 4 juni wordt bekendgemaakt wie met de Penning naar huis gaat. Kom je ook naar de uitreiking in de Stadsschouwburg?

De Vrienden van het Flevoparkbad hebben onze Vereniging aangemeld, omdat we een belangrijke bijdrage leveren aan de sport in onze stad, wat het uitgangspunt is van de Penning Sportraad Amsterdam 2015. De Vrienden vinden dat de Vereniging Flevoparkbad hieraan voldoet, omdat we het Vroeg- en Laatzwemmen mogelijk hebben gemaakt waaraan veel behoefte is. Ook roemen ze de inzet van vrijwilligers die dit organiseren en daarvoor de benodigde diploma’s hebben behaald. Verder vinden de Vrienden dat we de Penning moeten krijgen, omdat we ook nog andere leuke activiteiten organiseren, waardoor het bad meer bekendheid krijgt en er meer bezoekers komen. En omdat de Vereniging Flevoparkbad zich hard maakt voor het 50-meterbad, waarop veel mensen erg gesteld zijn.

Vijf kandidaten genomineerd

Bij de Sportraad zijn meer dan dertig voordrachten binnengekomen die op de meest uiteenlopende manieren een belangrijke bijdrage leveren aan de sport in onze stad. Een deskundige jury, bestaande uit leden van de Sportraad, heeft alle voordrachten uitvoerig op hun merites beoordeeld en uiteindelijk vijf zeer bijzondere en aansprekende kandidaten genomineerd voor de Penning Sportraad Amsterdam 2015. De Vereniging Flevoparkbad is één van die vijf, met dank aan de Vrienden. Op donderdag 4 juni a.s. wordt in de Ajax-foyer van de Stadsschouwburg Amsterdam de winnaar bekendgemaakt. Alle vijf genomineerden zullen kort worden toegesproken en op het podium worden uitgenodigd, waarna de voorzitter van de Sportraad Amsterdam de winnaar bekend zal maken. Het volledige programma ziet er als volgt uit:

16:30 uur   Inloop
17:15 uur    Start bijeenkomst
Gastspreker David Endt geeft zijn visie op de sport in Amsterdam.
Sportraadslid Floris Evers interviewt de wethouder Sport, Eric van der Burg.
17:45 uur   Uitreiking Penning Sportraad Amsterdam 2015
18:00 uur  Borrel
19:00 uur  Einde

Daar succes vele vaders kent, zeker bij een vereniging, staan de deuren open voor alle vrijwilligers en enthousiaste leden van de Vereniging Flevoparkbad. Wel van tevoren hier aanmelden.

VFPB Penning

Reacties zijn gesloten.