Kick-off goed bezocht, veel seizoenskaarten verkocht

Seizoenskaarten

Seizoenskaarten in de maak.

Er was genoeg belangstelling voor de kick-off van het buitenbadseizoen op 26 april ondanks het grijze en kille weer. Voor het ophalen van de seizoenskaarten stond zelfs een rij. Wetsuits werden gepast, baantjes getrokken, info verzameld over de vereniging en zwemtechnieken, en Evert kwam zelfs helemaal uit Heerenveen, omdat hij wilde figureren voor de portretserie van het Flevoparkbad.

Het zwemwater was beduidend warmer dan de buitentemperatuur. Maar de baantjestrekkers lieten zich niet van de wijs brengen door het kille weer. Het was ook een goede middag om wetsuits uit te proberen, een activiteit van WOMENdurance, terwijl SwimFantastic informatie gaf over Total Immersion en zwemtechnieken.

Drukte bij het horecapaviljoen

Aan het eind vond bij de kiosk van de nieuwe horeca-uitbater (met echt goede Lavazza koffie!) een meet & greet met de vrijwilligers plaats en kon iedereen die een seizoenskaart via de website van de vereniging had gekocht, die ophalen. Meer dan 200 mensen hebben via de Vereniging een seizoenskaart (met korting) aangeschaft.

Evert

Evert uit Friesland zwom ruim een uur in het bad.

Evert was vanuit Heerenveen naar het Flevoparkbad gereisd, omdat hij op internet had gelezen dat er tijdens de kick-off figuranten gezocht werden om te poseren voor de portretserie van het Flevoparkbad. Hij wilde graag op de foto én zwemmen in het bad. Tijdens dit hele seizoen gaat fotograaf Jolande Schotten namelijk meerdere portretten van het bad en de badliefhebbers maken, om na afloop van het seizoen een twintigtal portretten, in beeld en verhaal, te selecteren om te bundelen in een boekje. Via crowdfunding zal halverwege het seizoen een actie op touw gezet worden om de drukkosten te kunnen financieren, zodat ook het boekje naar de buitenwereld laat zien waarom het Flevoparkbad per se behouden moet blijven. Over de crowdfund-actie later in het seizoen meer.

Reacties zijn gesloten.