Vereniging Flevoparkbad

Meer mensen laten genieten van het beste buitenbad van Amsterdam

500-ste lid verwelkomd

In maart dit jaar gingen we van start. Een maand later waren er al 100 leden die het Flevoparkbad een warm hart toedragen en willen dat dit prachtige buitenbad blijft bestaan. Nu, in juli, mogen we Ruud Knijn verwelkomen als het 500-ste lid.

500ste_lid

We willen een verse foto, op locatie. Ruud aarzelt niet. Sportief!

“Ik ben lid geworden omdat ik in 1972 hier mijn ‘A’ heb gehaald en omdat ik vind dat sommige goede dingen behouden moeten blijven,” zegt Ruud, gevraagd naar zijn motivatie. “Bovendien is het na die 42 jaar tijd wel eens tijd om goed te leren crawlen en dat kan hier prima. Wat een voorrecht om hier te mogen zwemmen:  omringd door het hoge groen, tijdens de rustige uurtjes ochtends of ’s avonds. En wat goed van al die vrijwilligers!”

Ken je nog mensen die er net zo over denken als Ruud? Maak ze enthousiast om ook lid te worden. Enne: misschien win je er wel een picknickmand mee om tussen het groen van te genieten. Of een persoonlijke coachles om je techniek te verbeteren. Je doet het er natuurlijk niet speciaal voor, maar het is toch leuk meegenomen! Lees hoe het in zijn werk gaat.

Reacties zijn gesloten.